The Lash Games 2020 Logo_on watercolour-01

Welcome to The Lash Games 2020!

Taking place on Sunday 4 - Monday 5 October, The Lash Games is changing shape this year! If you're a professional lash artist aged 16+, The Lash Games is the competition for you!

Competition Timetable:

Sunday 4 October 2020

7.30am: Registration opens for all categories

8.10am: Classic Lashes Briefing & Setup (20 mins)

8.30am: Classic Lashes Competition (60 mins)

9.30am: Classic Lashes Judging

10.10am: 2D/3D Volume Briefing & Setup (20 mins)

10.30am: 2D/3D Volume Competition (90 mins)

12.00pm: 2D/3D Volume Judging

12.40pm: Lash Lift Briefing & Setup (20 mins)

1.00pm: Lash Lift Competition (60 mins)

2.00pm: Lash Lift Judging

2.40pm: Freestyle Briefing & Setup (20 mins)

3.00pm: Freestyle Competition (90 mins)

4.30pm: Freestyle Judging

Monday 5 October 2020

7.30am: Registration opens for all categories

8.40am: Fantasy Briefing & Setup (20 mins)

9.00am: Fantasy Competition (3 hours)

12.00pm: Fantasy Judging

8.40am: Tinting Briefing & Setup (20 mins)

9.00am: Tinting Competition (45 mins)

9.45am: Tinting Judging

10.25am: Cluster Lashes Briefing & Setup (20 mins)

10.45am: Cluster Lashes Competition (45 mins)

11.30am: Cluster Lashes Judging

2.00pm: The Lash Games Awards Ceremony

2.30pm: The Lash Games Networking Reception

Nouveau Lashes - A Beautiful Brand

We’ve been lifting and extending lashes and self-confidence since 2005. In that time,  we’ve earned a reputation as the UK’s number one brand in our sector. We help people to make the most of their eyes and lash artists the most of their careers. Our transformational treatments elevate natural lashes, or extend them. And our products provide daily care for lashes and the delicate eye area.

The Lash Games Sponsors